B.R.A.V.O..png
Buro Vitale Vrouw

Buro Vitale Vrouw is in 2019 opgericht door Gisela Timmermans en Anne Koopmanschap. Zij helpen vrouwen soepeler door de overgang heen. Met (online) trainingen in een vorm die past voor de deelnemer. Ze maken de vrouw en haar omgeving bewust van de symptomen en helpen met theoretische en praktische handreikingen.  

Gisela Timmermans
GT_edited.jpg

Als gezondheidsfreak ben ik mijn hele leven bezig met gezond bewegen, gezond eten en in balans blijven. In een praktijk voor natuurgeneeskunde en beweging heb ik clienten kunnen helpen.

 

Omdat ik meer mensen wil kunnen bereiken en ondersteunen, richt ik mij op de hormoonbalans van vrouwen door hun leven heen en wat dat betekent voor hun gezondheid. De nadruk ligt hierbij op de overgang.

Met een gezonde leefstijl is er veel winst te behalen. Dan moet je wel weten hoe je het aan kunt pakken. Dat is waar ik mij op richt: vrouwen in de overgang tools geven voor een gezonde leefstijl, waardoor zij grip krijgen op hun overgang.

Anne Koopmanschap

Na een carrière in de media besloot ik dat ik meer impact wilde kunnen maken. Impact op de verbetering van de kwaliteit en doelmatigheid in de zorg. Voor de geboortezorg heb ik een programma ontwikkeld dat de zwangere in staat stelt haar eigen dossier in te zien en zelf metingen te kunnen invoeren. Zo draagt zij bij aan een gezondere zwangerschap en eigen regie. De mens is minder patiënt als zij zelf kan bijdragen aan haar eigen gezondheid.

 

Dit geldt ook voor de overgang, een onomkeerbaar proces dat grote gevolgen voor iedere vrouw kan hebben. Elke positieve invloed door haar eigen inzet draagt eraan bij dat zij soepeler en met minder (tot geen) klachten door deze fase van het leven komt. Leefstijl veranderen moet iedereen zelf doen, maar niemand hoeft het alleen te doen.

 

Mijn passie, ook buiten de zorg, is luisteren naar wat de patiënt/zorgverlener wil en creëren wat werkt.