top of page

Onze missie

Buro Vitale Vrouw deelt informatie en expertise over de overgang en koppelt dit aan de  praktijk. Dat doen we met effectieve programma’s over vitaliteit & hormonen en werken  aan een gezonde leefstijl.

Wij creëren win-winsituaties. Actieve werkgevers verhogen 
betrokkenheid, behouden personeel en verlagen ziekteverzuim door de overgang 
bespreekbaar te maken en op de agenda te zetten.

Vrouwelijke medewerkers worden gehoord, gezien en getraind en krijgen meer regie op klachten, gezondheid en vitaliteit.  Kwaliteit staat hier voorop, wij willen graag dat onze programma’s blijvend werken. 
 

Verandering is niet iets wat je makkelijk alleen doet. Wij helpen met coaching, workshops,  E-learnings en ondersteuning voor deze levensfase.  

P website Missie_edited.jpg
P website trainers_edited.jpg

Onze trainers

Buro Vitale Vrouw werkt met opgeleide overgangscoaches, overgangsconsulenten en hormooncoaches. Zij hebben veel kennis van de overgang en hormonen. Zij zijn ervaren als coach of trainer.

Alle trainers en coaches zijn gewend met groepen te werken en ook vrouwen 1 op 1 te begeleiden.

Wij, de niet-trainers

Bij Buro Vitale Vrouw geloven wij er in dat je de ander altijd kan helpen nog beter te worden dan ze al zijn. Wij ontzorgen onze trainers en klanten waar we maar kunnen.

Wieneke Groot

Gelukkig getrouwd en woonachtig in Arnhem, opgegroeid in Hoorn (NH) en product van de Vrije School.

Na studies Politicologie  en facilitair management, Carrière gestart in het middelbaar onderwijs als docent in het voortgezet onderwijs en aansluitend beleidsmedewerker in het beroeps- en universitair onderwijs geweest.

 

Als ZZP-er verder gegaan in de gezondheidszorg als organisatieontwikkelaar en procesbegeleider en coordinator van bedrijfsprocessen. Mijn kracht ligt in het ondersteunen van therapeuten en huisartsen zodat zij meer tijd en energie aan hun patienten kunnen geven. Ik geef vorm aan de organisatiestructuur en bedrijfsprocessen zoals PR, HRM en onderhoudsschema’s.

 

Buro Vitale Vrouw zet in op duurzame veranderingen van gewoontes , een van de moeilijkste dingen die er is. Daar draag ik graag aan bij. Het is mijn overtuiging dat mensen daarin goed kunnen slagen als ze daarin samen optrekken en elkaar motiveren.

WG bio.png
Anne Koopmanschap.png

Anne Koopmanschap

ik woon samen met mijn partner Loes, we hebben drie kinderen.

Na een carrière in de media besloot ik dat ik op andere plekken verschil wilde maken in de wereld. Voor een verbetering van kwaliteit en efficiëntie in de zorg ben ik online programma’s gaan maken. Mijn passie is luisteren naar wat nodig is en dan creëren wat werkt. 

Al jaren pleit ik er voor om de focus te verleggen naar gezond zijn en niet op ziek zijn/beter worden. Daarom past de boodschap van Buro Vitale Vrouw zo goed op de vitaliteitsagenda van bedrijven en organisaties. De overgang is een onomkeerbaar proces met vaak grote gevolgen zowel in werk als privé. Deze grote groep vrouwen zit in een uitdagende en vaak onbekende levensfase.

 

Elke positieve invloed door eigen inzet draagt bij aan een soepelere overgang. Leefstijl verandering moet je zelf doen, maar dat betekent niet dat je het alleen hoeft te doen. Betrokken werkgevers kunnen samen met ons medewerkers helpen en ondersteunen en (weer) perpectief bieden. Daar geloof ik in en maak ik me sterk voor.

bottom of page