top of page
Modern Architecture

Onze missie

Buro Vitale Vrouw biedt informatie en expertise over de overgang en koppelt dit aan de praktijk. Dat doen we met effectieve programma’s over vitaliteit & hormonen en werken aan een gezonde leefstijl.

 

Door de eenvoudige opzet gaan klanten makkelijk en snel aan de slag en kost het weinig tijd. Wij nemen al het regelwerk uit handen.

 

Ons programma is ook makkelijk te integreren met de eigen academy en providerboog.

Onze trainers

Buro Vitale Vrouw werkt met opgeleide overgangscoaches, overgangsconsulenten en hormooncoaches. Zij hebben veel kennis van de overgang en hormonen. Zij zijn ervaren als coach of trainer.

Alle trainers en coaches zijn gewend met groepen te werken en vrouwen 1 op 1 te begeleiden.

Monique Jongmans
Hoofdcoach

Mijn specialiteit ligt in het ontrafelen van de complexiteit van burn-out en het aanpakken van de unieke uitdagingen die bij de overgang komen kijken.

 

Of je nu midden in de overgang zit, worstelt met burn-out, of beide ervaart, mijn aanpak is holistisch en gericht op jouw individuele behoeften. Je staat er niet alleen voor. Kies voor begeleiding die zich richt op jouw specifieke situatie. Samen gaan we op reis naar weer een leven vol vitaliteit en veerkracht.

  • LinkedIn
Monique Jongmans

"Kies voor begeleiding die zich richt op jouw specifieke situatie. Samen gaan we op reis naar weer een leven vol vitaliteit en veerkracht."

Francine
Woltman Elpers

Psycholoog

Als afgestudeerde psychologe heb ik in meerdere praktijken gewerkt, voor lichte en zware GGZ-problematiek. Vanuit deze functie ben ik doorgegroeid naar management functies, altijd in de zorg.

 

De diensten die Buro Vitale Vrouw biedt, past dan ook goed bij wat er in mijn optiek belangrijk is voor elk individu: Balans.

 

Het woord Overgang zegt het al: je gaat over naar een nieuw lijf, een nieuw IK. Deze transitie duurt lang en is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Het vraagt om het hervinden van je balans.

  • LinkedIn
Francien Woltman Elpers

"Deze transitie duurt lang en is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Het vraagt om het hervinden van je balans."

Wieneke Groot
Bestuurder

Ik ben al geruime tijd actief in de gezondheidszorg als organisatieontwikkelaar en procesbegeleider. Buro Vitale Vrouw heeft daarbij de focus op duurzame verandering, en die is nodig. Ik zet mij daar graag voor in.

 

Het veranderen van gewoontes is een uitdagend proces waarin kennis en (zelf)inzicht sleutelwoorden zijn. Ik geloof dat mensen succesvol kunnen zijn in dit streven wanneer ze voldoende handvatten krijgen en zich gesteund voelen.

  • LinkedIn
Wieneke Groot

"Ik geloof dat mensen succesvol kunnen zijn in dit streven wanneer ze voldoende handvatten krijgen en zich gesteund voelen."

Anne Koopmanschap
Programma manager

Onze gezondheidszorg heeft minder zieken nodig, aandacht besteden aan de overgang zorgt daarvoor.

 

Organisaties spelen een belangrijke rol in lager verzuim en zie ik als krachtige aanjagers die het verschil kunnen maken.

Leefstijl veranderen is lastig. Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

  • LinkedIn
Anne Koopmanschap

"Leefstijl veranderen is lastig. Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen."

bottom of page