iStock-938492642.jpg

Blijvend resultaat

Onze programma’s blijvend laten werken, dat is het doel. Daarom bieden wij trainingen aan op verschillende manieren. Zo kan iedere organisatie op maat bepalen wat de meest effectieve vorm is voor medewerkers. Kwaliteit en maatwerk staat hier voorop.

 

Onze trainers zijn allen gespecialiseerd hormoon&overgangs coach en leveren maat- werk. Na afloop krijgen medewerkers een fysiek naslagwerk met een samenvatting van de training en hun 1 op 1 consult gecombineerd met een persoonlijk stappenplan.

Een persoonlijk kompas noemen wij dat, zo bieden wij houvast om in de praktijk veranderingen blijvend te maken.

Voor medewerkers

(h)erken de overgang en kom verder

De training leert vrouwen symptomen herkennen en geeft waardevolle kennis over de overgang. Het is praten en ervaren met lotgenoten én tijdens een individueel consult wordt er samen met een overgangscoach een persoonlijk stappenplan gemaakt.

 

Na deze training hebben medewerkers alle handvatten voor een soepelere overgang. Ze (h)erkennen klachten, voelen zich gesterkt, weten wat er komt, wat ze zelf kunnen doen en hoe je dat aanpakt.

Voor  | medewerksters vanaf 40 jaar

Duur  | 4x 1 uur als groep + 1 uur individueel
Waar |  online en locatie

Voor leidinggevenden en HR professionals

herkennen en toepassen

Wat is de overgang en hoe je signaleer je dat. Hoe maak je het bespreekbaar en creëer je ruimte voor. Leer wat medewerkers zelf kunnen doen en hoe jouw bedrijf of organisatie hen verder helpt om de overgang soepeler te laten verlopen.

 

Deze workshop laat zien hoe deze grote groep vrouwen geholpen kan worden en alle voordelen die daaruit voortkomen.

Voor  | leidinggevenden en HR

Duur  | 1 x 2 uur 
Waar |  online of op locatie